DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK EN GA METEEN AAN DE SLAG!

 

Start met jouw eBook! In 8 stappen naar meer structuur & focus!

Gratis 17 pagina’s Tips, Tools, en Tricks voor meer rust en balans! 

YES, IK ONTVANG GRAAG HET STAPPENPLAN!

Laat je gegevens achter en ontvang het e-book direct in je mailbox!

Je ontvangt na inschrijving van mij een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. Vervolgens ontvang je daarna een email met een link naar het Gratis Stappenplan.

Ook ben je akkoord dat  je nieuwste blogartikelen ontvang in je inbox. Je bent akkoord met de privacyverklaring. Door hier gebruik van te maken, stem je ermee in dat ik je gegevens mag verwerken in overeenstemming met de  voorwaarden.

Je kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Uitschrijven te klikken in de voettekst van elke e-mail die je van me ontvangt.

 

Let op controleer, indien je deze mails niet in je inbox ontvangt, je ongewenste email map in je mail programma.

Van chaos naar overzicht en grip op het werk. Dat is waar ik vrouwelijke professionals bij help.
Vrouwen die moeite hebben met plannen, organiseren en prioriteren. Vrouwen die altijd alle ballen in de lucht willen houden, succesvol willen zijn, maar daardoor zichzelf compleet uit het oog verliezen. Geen overvolle mailbox, ellenlange to-do-list en een hoofd vol gedachten meer. Nee, ik zorg ervoor dat je een helder overzicht van je taken en prioriteiten hebt. En dat ook houdt.

Ik ben Tanja Egbers. Gek op cappuccino én op orde en structuur. Werkzaam als trainer voor time- en mailmanagement en als ervaren Personal Assistant. Ik ben een stressbestendige spin in het web die houdt van aanpakken en van orde. En die anderen helpt om ook weer grip op hun agenda, mailbox en werk te krijgen. Anderen begeleiden om in minder tijd meer gedaan te krijgen – dat is wat ik doe.

Let's Connect

Waar kan ik jou bij helpen?

Een keer samen een cappuccino (of iets anders) drinken? Leuk! Ik maak graag kennis met je om te bespreken wat ik voor jou kan doen.

Neem contact met me op! Dan praten we vrijblijvend verder.