over Tanja

Ik ben Tanja Egbers. Gek op cappuccino én op orde en structuur. Werkzaam als Business Organizer, coach voor persoonlijke ontwikkeling en timemanagement en als ervaren interim Personal Assistant. Ik ben een stressbestendige spin in het web die houdt van aanpakken en van orde. En die anderen helpt om ook weer grip op hun leven en werk te krijgen. Anderen begeleiden om in rust met de juiste aandacht grip op jezelf en het werk gedaan te krijgen – dat is wat ik doe.

 • Meer dan 20 jaar werkervaring bij multinationals
 • Hbo-werk- en denkniveau
 • Denkt graag in oplossingen en weet van aanpakken
 • Gek op orde en structuur én op orde en structuur voor anderen creëren
 • Gecertificeerd Business Organizer
 • Gecertificeerde coach opleiding (ICM)
 • St!R Register (register van professionel begeleiders)
 • Een ervaren Personal Assistant
 • Interim ervaring bij diverse branches Automotive, Food, Onderwijs, Semi-overheid, ICT, Telecom, Fashion, Executive Search, Media, Bankwezen, Bio-technology

Mijn missie als coach

Als coach en business organizer wil ik van toegevoegde waarde zijn om het leven van een ander aangenamer te maken. Dat doe ik door jou te helpen met een andere bril naar jezelf en naar je werkwijze te kijken. Stress en niet in balans zijn krijg je niet zomaar. Ik kijk met je mee naar het gedrag dat achter jou schuilgaat. Persoonlijke doelen stellen, keuzes maken, werkdruk en stress verlagen. Zodat jij minder werkdruk ervaart en efficiënter kunt werken. Nu en in de toekomst.

Waarom ik doe wat ik doe ?

Ik doe dit werk niet alleen omdat ik het geweldig leuk vind, maar ook omdat ik weet hoe belangrijk grip op jezelf en werk is. Ik leerde weer grip krijgen op mijn werk, beter prioriteiten stellen en ook nee zeggen. 

Ik ben ervaringskundig op het gebied van burn-out, uitputte bijnier.  Ik heb in jouw schoenen gestaan.

Door alle tools en tips die ik heb gekregen, werk ik nu productiever, efficiënter en – het belangrijkste – met minder stress en meer plezier. Het managen van tijd bestaat niet. Maar managen van aandacht wel. Dat gun ik jou ook! En daar help ik je graag bij.

Mijn Werkwijze

Ik geloof niet in saaie PowerPointpresentaties. Nee, ik geloof in praktisch aan de slag gaan. Ik ga niet uit van algemene tools, maar kijk gericht met jou mee. Ik kijk naar jouw gedrag en pas daar mijn tools op aan, zodat jij optimaal van mijn hulp profiteert. Gedrag is namelijk de basis voor blijvende verandering.

Kenmerkend voor mijn werkwijze:

 • Meer dan 20 jaar werkervaring bij grote bedrijven
 • Brede theoretische kennis (o.a. praktische bedrijfskunde en hr)
 • Altijd een persoonlijke aanpak
 • Focus op blijvende verandering
 • Praktische aanpak met tools waar jij écht iets aan hebt

Trainer én interim managementassistent

Niet alleen ben ik coach, maar ook help ik bedrijven tijdelijk uit de brand als interim Business Support-professional. Bijvoorbeeld als zij een vervanger of een paar extra handen nodig hebben. Mij kun je bijvoorbeeld inschakelen als Personal Assistant, Executive Assistant of Management Assistant. Door mijn ervaring ben ik snel ingewerkt en vervul ik jouw taken goed, snel en accuraat.

Structuur, orde en cappuccino

In mijn werk staan structuur en orde centraal. Maar privé zeker ook. Ik sta bekend als degene die het wel regelt, initiatief neemt, mensen bij elkaar brengt en de leuke adresjes (ook voor écht goede cappuccino) wel kent.

Als ik niet aan het werk ben, ga ik graag op reis of op stedentrip. Het liefst met mijn gezin. Verder houd ik van het strand, loop ik hard en ga ik graag op de racefiets eropuit. Ook thuis op de bank ploffen met een goede thriller of een leuke Netflix-serie is aan mij besteed. Bij voorkeur mét een lekkere cappuccino of een goed glas wijn in de hand.

Let's Connect

Waar kan ik jou bij helpen?

Een keer samen een cappuccino (of iets anders) drinken? Leuk! Ik maak graag kennis met je om te bespreken wat ik voor jou kan doen.

Neem contact met me op! Dan praten we vrijblijvend verder.

LET'S CONTACT