over Tanja

Dit ben ik. Leuk om kennis te maken.

Ik ben Tanja Egbers. Gek op cappuccino én op orde en structuur. Daar heeft mijn loopbaan alles mee te maken. Niet zo gek dus dat ik nu coach ben voor medewerkers die effectief willen werken. 

 

En als zelfstandige wil ik graag verbinden met anderen startende ondernemers, om te helpen hun doel te realiseren. Focus op succes, maar ook aandacht voor groei, ontwikkeling en veerkracht. 

 

 • Meer dan 20 jaar werkervaring bij multinationals
 • Hbo-werk- en denkniveau
 • Denkt graag in oplossingen en weet van aanpakken
 • Gek op orde en structuur én op orde en structuur voor anderen creëren
 • Gecertificeerd Business Organizer
 • Gecertificeerde coach opleiding (ICM)
 • St!R Register (register van professionel begeleiders)
 • Een ervaren Business Support Professional
 • Freelance ervaring bij diverse branches Automotive, Food, Onderwijs, Semi-overheid, ICT, Telecom, Fashion, Executive Search, Media, Bankwezen, Bio-technology

Je weet niet wat er nog voor je weg is gelegd, daarom moet je proberen iets moois van je leven te maken!

Op een praktische manier begeleid en help ik ambitieuze medewerkers effectiever te werken om meer in het nu te leven.  Door de juiste keuzes te maken. Mijn kracht is verbinden, inspireren en kennis delen.

 

 Werken met een betere werkstructuur, de juiste energie en met meer werkplezier! Kom toe aan de dingen die echt belangrijk zijn zodat je ook kunt groeien op andere vlakken!

 

Meer energie, meer balans en meer genieten!

Waarom ik doe wat ik doe?

Live your life to the max. Dat is al jaren mijn motto.

 

En dan heb ik het niet over altijd maar willen presteren. Jezelf pushen om nog verder te gaan. Meer willen, harder rennen. Want ik heb geleerd dat je dan ook harder valt.

 

Een groot deel van mijn leven was precies dat: rennen, vliegen, haasten. Ondanks dat ik met die mindset bijna nooit fouten maakte, mooie opleidingen heb kunnen afronden en in het buitenland heb gewoond, bleek de prijs te hoog. 

 

Op mijn dertigste kwam de burn-out. Onvermijdelijk, achteraf gezien. Ik werkte teveel en de balans was weg. Tien jaar later kreeg ik te horen dat ik borstkanker had. Dat was een pittige tijd. Na twee jaar had ik het grootste deel van m’n oude energielevel terug. Maar toen ik daarna op mijn 45ste een uitgeputte bijnier kreeg, was de maat vol. Ik zat tussen twee verhuizingen in en er lag een drukke interim-opdracht op me te wachten.

 

Ik gooide mijn leven om. Met de juiste voeding, supplementen, sporten, yoga, krachttraining en wandeling kreeg ik mijn energie weer terug. Nu ben ik begin 50. En niet zomaar: gelukkig, energiek én in balans. 

 

Voor mij was mijn opa een inspiratie. Hoe hij in het leven stond, die kwartjes vielen pas later bij mij. Tijdens de oorlog heeft hij veel meegemaakt. Ik heb bewondering hoe hij anderen kon opbeuren en ze aan te sporen van het leven te genieten. Hij had een mooie uitspraak. ‘Je weet niet wat er nog voor je weg is gelegd, daarom moet je proberen iets moois van je leven te maken,’ zei hij, met een twinkeling in zijn ogen.

 

Ondernemerschap is een rode draad in mijn leven. Mijn overgrootvader was timmerman en had een eigen zaak. Later hebben mij ouders deze zaak overgenomen. Een doe-het-zelf zaak zoals dat toen zo mooi heette. Kleine familiebedrijven die je bijna niet meer tegenkomt, waar service en persoonlijk contact nog voorop staat.

 

Mijn missie is te zorgen dat medewerkers met meer plezier werken en genieten van het leven.

 

Mijn eigen cv toont aan dat ik veel werkervaring heb bij nationale- en internationale organisatie als directiesecretaresse, personal assistent en executive assistent. En sinds 2011 ben ik gestart als zelfstandige.

 

In de loop der jaren heb ik ook veel opleidingen gedaan; praktische bedrijfskunde, HRM personeelsstrategie,  Business Organizer, Coaching opleiding bij ICM, Instagramstrategie. Ik vind talen leuk dus nu ben ik bezig met cursus Spaans. Je leest ik sta niet stil en blijf mij ontwikkelen.

Het ondernemerschap geeft mij uitdaging en afwisseling!

 

Ik zag in dat we op de aarde zijn om te genieten. Niet om ons letterlijk kapot te werken. Door alle tools en tips die ik heb gekregen, werk ik nu productiever, efficiënter en – het belangrijkste – met minder stress en meer plezier.

 

Het managen van tijd bestaat niet. Maar managen van aandacht wel. Dat gun ik jou ook! En daar help ik je graag bij.

Zeg je Tanja, dan zeg je…

 • oprecht
 • authentiek
 • nieuwsgierig
 • vindingrijk
 • leergierig
 • actie in de taxi

Nog wat leuke feitjes over mij…

 • Ik heb een liefde voor Italië (vandaar ook die cappuccino …)
 • Ik ben dol op stedentrips: Istanbul, Rome, Madrid, Lissabon, Berlijn, you name it.
 • Ik vier m’n successen met witte wijn!
 • Ik woon met mijn gezin, in Aalsmeer. Onder de rook van Amsterdam en vlak bij het bos. De drukte én de rust dichtbij dus.

LET'S CONTACT