Weg met de chaos, en hallo focus!

“Ken je dat moment? Je bent diep gefocust op een taak of onderweg in de auto, en plotseling flitst er een briljante gedachte door je hoofd waar je écht iets mee wilt doen. Je wilt die ingeving direct ergens vastleggen, maar ook gemakkelijk terugvinden. Post-its en notities raken snel zoek, waardoor je in een ondoordringbare berg papier verstrikt raakt. Afleiding is funest als je wilt focussen. Hier komt Braintoss om de hoek kijken: jouw ultieme oplossing”

 

Met Braintoss kun je die geniale invallen meteen vastleggen en ordenen zonder afleiding. Het is de ideale tool om je gedachten te vangen, zodat je ze later kunt uitwerken. Weg met de chaos, en hallo focus! 💡

 

Hoe kun jij Braintoss gebruiken?

 

  • Download de App via IOS of Android

 

  •  Koppel je e-mail adres

 

  • Komt er iets in je op? In de app spreek of toetsje op het icoontje in wat jij niet wilt vergeten en Braintoss stuurt het vervolgens naar de inbox van je e-mail.

 

  • Informatieve foto’s komen vaak in je fotogalerij op je telefoon. Als je een zakelijk foto maakt met de Braintoss app, dan zorgt Braintoss ervoor dat je foto meteen in je inbox komt.

 

Aan het eind van de dag vind je al jouw ingevingen in de inbox op één verzamelplek!

LET'S CONTACT