Privacy verklaring

Jouw privacy gegevens nemen wij zeer serieus en gaan zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacybeleid Je gegevens zullen nimmer aan derden worden verkocht en/of verstrekt!

Privacy verklaring augustus 2020

iamyourPA business support & training, gevestigd te Aalsmeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Tanja Egbers
info@tanjaegbers.nl
+31 6 121 49191

Persoonsgegevens die wij verwerken
iamyourPA business support & training verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@tanjaegbers.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
iamyourPA business support & training verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan periodiek een e-mail met informatie, nieuws en ontwikkelingen over onder andere ondernemen. Ook blijf je via onze nieuwsbrief op de hoogte van onze producten, diensten en aanbiedingen. Bij de inschrijving voor onze nieuwsbrief vragen we om je naam, e-mailadres en soms om je telefoonnummer. Elke nieuwsbrief heeft een afmeldlink. Je gegevens bewaren we tot 1 jaar nadat je je hebt afgemeld.

LET'S CONTACT