5 nuttige en inspirerende boeken voor je ontwikkeling!

Zelf lees ik graag spannende boeken, thrillers, detectives soms wel eens een roman. Maar het lezen van boeken over zelfontwikkeling geven mij ook weer een andere kijk op mezelf maar ook op mijn omgeving en de wereld. Daarom lees ik dus diverse soorten boeken.

Boeken over zelf ontwikkeling en mindset kunnen je net een andere kijk geven op bepaalde onderwerpen die bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Lezen verhoogt ook je concentratievermogen en verlaagt je stressniveau.

Het is leerzaam en waardevol om deze boeken te lezen

In deze blog 5 tips van mij!

Het boek van wijsheid – Arun Ghandi

11 levenslessen van Mahatma Ghandi geschreven door zijn kleinzoon Arun. Een boek dat je meerdere keren kunt lezen.

Ik (k)en mijn ikken – ontdek andere kanten van jezelf

In Ik (k)en mijn ikken nodigen de auteurs je uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat.

Master your mindset – Michael Pilarczyk

Dit boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze en hoe je die effectief kunt veranderen. Dit boek gaat over inzicht, zingeving, bewustzijn en het behalen van doelgerichte resultaten.

Fokking druk – Tijs Launspach

Het ultieme anti-stressboek. Op praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven!

Dromen, durven, doen – Ben Tiggelaar

 In dit boek Dromen Durven Doen beschrijft Ben Tiggelaar de drie stappen die je moet ondernemen om persoonlijk gedrag te veranderen.

Waarom houden we de meeste veranderingen niet vol? Wat bepaalt 95% van je gedrag? Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes?

LET'S CONTACT