Training Grip op je tijd!

De training voor ambitieuze en drukbezette vrouwen die graag hun doelen willen halen maar moeite hebben met plannen, geen inzicht hebben op hun tijd, weinig structuur hebben, een hoge (werk) druk ervaren en het lastig vinden om hun prioriteiten te stellen. Elke vrouw heeft de juiste balans in haar leven nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Tijd voor haar zelf om haar werkdruk te verlagen, meer structuur en focus, en daardoor productiever werken. Meer rust en overzicht!

Wil je graag de training volgen? Klik hier om je aan te melden voor de eerstvolgende training op 4 september in Kortenhoef.

Inhoud van de training

We kijken samen naar je valkuilen en gedrag. Wat zijn voor jou de lastige en de gewenste situaties. We gaan aan de slag met diverse methodes. We brengen jouw to-do’s in kaart, maken een handige planning en ik help je om gestructureerd beslissingen te nemen. Functionele apps en planningsmethoden komen aan bod.

Resultaat van de training

Kennis en vaardigheden die je direct kunt toepassen in je werk. Je hebt meer overzicht, focus en rust. Je hebt weer grip op je werk en op je eigen agenda. Je werkt efficienter en houdt meer tijd over. Je ervaart minder werkdruk en minder stress. Je kunt prioriteiten stellen en daardoor deadlines halen. Kortom meer werkplezier!

Kosten

De kosten voor een individuele inschrijving zijn € 385 exclusief btw en inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

Aantal personen is maximaal 10 kleinschalig, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijg

De training duurt ongeveer 6 uur. Individuele & Incompany trainingen mogelijk

Wil jij hier meer over weten of je aanmelden? Hier kun je alle informatie vinden: https://meetables.nl/academy/

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

LET'S CONTACT