Business Support

Schakel mij in voor Business Support!

 • Gaat er iemand met verlof?
 • Is een vacature nog niet opgevuld?
 • Je wilt graag werkprocessen efficiënter ingericht hebben
 • Je wilt met jouw bedrijf meer zichtbaar zijn, maar je hebt weinig tijd voor social media
 • Of heb je als bedrijf gewoon wat extra ondersteuning nodig, maar wil je geen vaste kracht inschakelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Op locatie of op afstand! 

Als interim Personal Assistant, Executive Assistant of Virtual Assistant met ruim 20 jaar ervaring bij multinationals spring ik graag bij in jouw bedrijf. Als Assistant ben ik jouw sparring partner. Aan mij kun je jouw taken met een gerust hart overdragen. Zo houd jij tijd over om je weer op je business te focussen.

Jouw Business Support-professional

Aan mij heb je een professionele interim-kracht op het gebied van Business Support. Daadkrachtig, snel, efficiënt en oplossingsgericht. Ik heb ruime werkervaring opgedaan bij grote multinationals, o.a. als Executive Assistant, directiesecretaresse en hr-medewerker. Als interim Business Support-professional heb ik o.a. opdrachten vervuld voor Ahold, PwC, Ziggo en Lloyd’s Bank.

Ik heb dan ook veel ervaring in de zakelijke dienstverlening. Daar kun jij de vruchten van plukken. Ook jouw taken maak ik me snel eigen. Ik ben snel ingewerkt en vervul de taken waar jij mijn hulp bij kunt gebruiken efficiënt en goed. Precies zolang jij mij nodig hebt.

Personal Assistant , Executive Assistant

Mij kun je inschakelen als Personal Assistant, Executive Assistant. Bijvoorbeeld voor vervanging tijdens zwangerschaps- of ziekteverlof of als extra ondersteuning. Maar ook als iemand uit het buitenland overkomt en tijdelijk een PA nodig heeft, sta ik je graag bij. In die situaties neem ik (tijdelijk) de taken over. Geweldig leuk vind ik het om steeds nieuwe organisaties te helpen. Ik leer van elk bedrijf. En zij van mij, omdat ik met mijn expertise een waardevolle bijdrage lever.

Virtual Assistant

Jouw assistant op afstand!  Ben jij een hardwerkende ondernemer, lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden en heb jij een rechterhand nodig? Iemand met wie jij ook af en toe kunt sparren? Iemand die je support in de werkzaamheden zodat jij meer focus hebt? Is je bedrijf in een start-up of scale up fase? Ik kan je de oplossing bieden! Door het inzetten van een virtual assistant die je helpt met jouw to-do lijst, heb jij meer tijd voor de groei van je onderneming! Omdat ik breed georiënteerd ben kan ik ondersteuning op maat aanbieden.

Waarom mij inschakelen ?

Door mij in te schakelen voor Business Support profiteer jij van:

 • Effectiever werken, omdat je jouw taken aan mij uit handen kunt geven.
 • Een ervaren professional (20+ jaar ervaring en hbo-werk- en denkniveau).
 • Alleen betalen voor de uren dat je mij inschakelt.
 • Korte inwerkperiode, omdat ik snel schakel, de processen ken en efficiënt werk.
 • Eén aanspreekpunt voor al jouw zaken.
 • Geen onnodige bemiddelingskosten.
 • Iemand die weet van aanpakken, communicatief vaardig is en het werk snel oppakt.

 

Ik neem jouw taken op me. Dat scheelt jou tijd, energie en gedoe. Je weet dat het goed gebeurt en kunt je met een gerust hart storten op jouw werkzaamheden. Dan doe ik de rest.

Wat kan ik zoal voor jou doen?

Als Business Support-professional kan ik jou allerlei taken uit handen nemen. Graag kijk ik met je mee waar jij behoefte aan hebt. Qua taken kun je onder andere denken aan:

 • Agenda- en e-mailbeheer
 • Secretariële ondersteuning voor ondernemingen die extra hulp kunnen gebruiken
 • C- Level support (VP, managing director, directeur of voorzitter RvB)
 • Boardsupport
 • Vergaderingen organiseren 
 • Tickets boeken en reizen regelen
 • Administratieve werkzaamheden
 • Opzetten van een secretariaat 
 • Je website onderhouden in WordPress
 • Onderhouden en inplannen social media (LinkedIn, Instagram)
 • Nieuwsbrief versturen
 • Evenementen opzetten
 • HR-support
 • Ondersteunen bij projecten

Tarieven

Mij betaal je alleen voor de uren die ik daadwerkelijk voor je maak. Daarvoor betaal je mijn uurtarief. Elke maand stuur ik je een factuur met een duidelijke urenspecificatie. Uiteraard stel ik met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Laten we kennis­maken!

Kun jij extra ondersteuning van mij als jouw assistent gebruiken? Of heb je een andere vraag? Neem contact met mij op! Laten we eens vrijblijvend kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen.

LET'S CONTACT