Business Support

Schakel mij in voor Business Support!

 • Als jij aan je bedrijf wilt werken in plaats van in je bedrijf.
 • Als je onderneming meer structuur nodig heeft en je de operationele zaken wilt uitbesteden.
 • Om succesvol te zijn, je wilt groeien met je organisatie heb je focus nodig en is het maken van de juiste keuzes en prioriteiten belangrijk. 
 • Als je uitgeput voelt en je privé werk balans niet optimaal is
 • Als je graag werkprocessen efficiënter ingericht wilt hebben
 • Gewoon wat extra ondersteuning nodig , maar wil je geen vaste kracht inschakelen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

 

Kortom je kunt wel wat hulp gebruiken!  Als virtual  assistant kan ik je helpen om je zaken op orde te krijgen, meer structuur waardoor jij meer rust ervaart en je kunt focussen op jouw onderneming of een betere balans. Jij houdt de regie en ik je ondersteun in de dagelijkse operatie!

Als freelance Business Suppport  Professional met ruim 20 jaar ervaring bij multinationals spring ik graag bij in jouw bedrijf. Ik ben jouw sparring partner. Aan mij kun je jouw taken met een gerust hart overdragen. Zo houd jij tijd over om je weer op je business te focussen.

Jouw Business Support-professional

Aan mij heb je een professionele freelance kracht op het gebied van Business Support. Daadkrachtig, snel, efficiënt en oplossingsgericht. Ik heb ruime werkervaring opgedaan bij grote multinationals, o.a. als Executive Assistant, directiesecretaresse en hr-medewerker. Daarnaast ben ik breed onderlegd door mijn opleidingen; Praktische Bedrijfskunde, HRM Personeelsmanagement. Certificaten op het gebied van Online Marketing, Instagram Strategie. En ik ben gecertificeerd coach en aangesloten bij StIR register.

Als interim Business Support-professional heb ik  freelance/interim diverse CEO’s ondersteund en o.a. opdrachten vervuld voor Ahold, PwC, Ziggo en Lloyd’s Bank.

Ik heb dan ook veel ervaring in de zakelijke dienstverlening. Daar kun jij de vruchten van plukken. Ook jouw taken maak ik me snel eigen. Ik ben snel ingewerkt en vervul de taken waar jij mijn hulp bij kunt gebruiken efficiënt en goed. Precies zolang jij mij nodig hebt.

Jouw assistant op afstand!  Ben jij een hardwerkende ondernemer, lukt het je niet meer om alle ballen in de lucht te houden en heb jij een rechterhand nodig? Iemand met wie jij ook af en toe kunt sparren? Iemand die je support in de werkzaamheden zodat jij meer focus hebt? Is je bedrijf in een start-up of scale up fase? Ik kan je de oplossing bieden! Door mij in te zetten op het gebied van business support kan ik je helpen met jouw to-do lijst en heb jij meer tijd voor de groei van je onderneming! Omdat ik breed georiënteerd ben kan ik ondersteuning op maat aanbieden.

Waarom mij inschakelen ?

Door mij in te schakelen voor Business Support profiteer jij van:

 • Meer werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf
 • Het beter stellen van je doelen en het bewaken hiervan. 
 • Meer focus omdat de prioriteiten helder zijn
 • Een duidelijk overzicht van je agenda en werkzaamheden
 • Een betere privé werk balans 
 • Effectiever werken, omdat je jouw taken aan mij uit handen kunt geven
 • Een ervaren professional (20+ jaar ervaring en hbo-werk- en denkniveau).
 • Alleen betalen voor de uren dat je mij inschakelt.
 • Korte inwerkperiode, omdat ik snel schakel, de processen ken en efficiënt werk.
 • Eén aanspreekpunt voor al jouw zaken.
 • Geen onnodige bemiddelingskosten.
 • Iemand die weet van aanpakken, communicatief vaardig is en het werk snel oppakt.

 

Ik neem jouw taken op me. Dat scheelt jou tijd, energie en gedoe. Je weet dat het goed gebeurt en kunt je met een gerust hart storten op jouw werkzaamheden. Dan doe ik de rest.

Wat kun je aan mij uit besteden?

Als Business Support-professional kan ik jou allerlei taken uit handen nemen. Ik werk graag voor diverse opdrachtgevers die een paar uur per maand op remote basis (locatie onafhankelijk) support nodig hebben. Voor mij is het belangrijk om zelf mijn tijd in te kunnen delen en op remote basis te kunnen werken.

Graag kijk ik met je mee waar jij behoefte aan hebt! 

Social Media

 • Plaatsen van berichten op Instagram, LinkedIn, Facebook
 • Beheren van Social Media kanalen
 • Content zoeken
 • Contentkalender maken
 • Hashtag onderzoek
 • Up to date houden van je WordPress website
 • Ondersteunen Online marketing
 • Ondersteunen E-mail marketing
 • Ondersteunen Instagram strategie 

Office Support

 • All round office support 
 • Het ordenen, prioriteren, lezen en beantwoorden van de e-mail in diverse inboxen
 • Het herorganiseren, structureren en optimaliseren van  e-mail inboxen 
 • Agendabeheer (complexe)
 • E-mail beheer
 • Structuur aanbrengen
 • Planning maken en taken bijhouden 
 • Deadlines bewaken
 • Administratieve werkzaamheden
 • Secretariële ondersteuning
 • Organiseren van meetings
 • Klanten te woord staan
 • Reizen en tickets boeken
 • Bedrijfsuitjes organiseren
 • Nieuwsbrieven versturen
 • HR-support
 • Jaarplanning maken

Personal Assistance

 • Privé attenties organiseren, zoals cadeaus voor verjaardagen, jubilea, e.d.
 • Reismanagement, zoals het boeken en zoeken van vliegtickets, hotels, auto’s, visa, e.d.
 • Ontbijt-/lunch-/diner locaties zoeken en boeken
 • Het reserveren van privé uitjes, zoals kaartjes voor de bioscoop en het theater
 • Volledige zakelijke of persoonlijke vakanties organiseren
 • Dieetwensen bijhouden en maaltijdbezorging organiseren
 • Sportschoollessen boeken en inplannen in de agenda
 • Agendaplanning en bewaking en het bijhouden van de correspondentie

Tarieven

Mij betaal je alleen voor de uren die ik daadwerkelijk voor je maak. Daarvoor betaal je mijn uurtarief. Elke maand stuur ik je een factuur met een duidelijke urenspecificatie. Uiteraard stel ik met plezier een vrijblijvende offerte op maat voor je op.

Laten we kennis­maken!

Kun jij extra ondersteuning van mij als jouw assistent gebruiken? Of heb je een andere vraag? Neem contact met mij op! Laten we eens vrijblijvend kennismaken en kijken wat ik voor jou kan betekenen.

LET'S CONTACT